+NBNB
Tests
Ni tan Bella Ni Tan Bestia
Com ajudar a un col·lega
T'interessa?
Altres consultes
Fòrum
Familiars i professionals
Entrevistes
Testimonis
Fòrum
Hi ha una dita popular que parla de que en nom de l\'amor s\'ha de perdonar tot. Què en penseu?

Hay un refrán popular que dice que en nombre del amor se tiene que perdonar todo. ¿Que opiánis?
últim missatge
dafne
21-05-2013 19:16
Moltes vegades hem sentit frases com: "Per estimar s'ha de ser una mica gelós/a" o "si no ets una mica gelós/a, és que no t'importa gaire la teva parella". Tu com ho veus? Penses que la gelosia és necessària en una relació de parella? o et sembla més aviat al contrari, que si la teva parella es posa gelosa és perquè no confia en tu?

A menudo hemos oído frases como: "Para querer se tiene que ser un poco gelos@" o "si no eres un poco gelos@ es que no te importa mucho tu pareja". Tu como lo ves? Piensas que los celos son necesarios en una relación de pareja? o te parece que es al contrario, que si tu pareja se pone celosa es porque no confía en ti?
últim missatge
Towanda
19-11-2007 23:28
L’Anna surt amb en Robert des de fa un any, és dels nois més guapos de la seva edat. Des de que es coneixen passen junts tot el temps possible, en Robert diu que n’està tant d’ella que no li agrada que vagi amb les amigues i li demana que es quedi amb ell i que es posi maca per ell i per ningú més. Ella pensa que l’amor és així, “avui per tu demà per mi” i fa temps que ha deixat d’anar amb les amigues i amb els amics quasi no hi parla. Creu que els seus “sacrificis” valen la pena en nom de l’amor.
Com us imagineu la relació de parella?
Què passarà quan hi hagi conflictes en aquesta relació?
Hi ha alguna part que surti més malparada?

Ana sale con Roberto des de hace un año, es uno de los chicos más guapos de su edad. Desde que se conocen pasan juntos todo el tiempo posible, Roberto le dice que está tan colgado por ella que no le gusta que se vaya con sus amig@s para que se quede y se ponga guapa sólo para él. Ella piensa que el amor es así, “hoy por ti mañana por mi” y hace tiempo que ha dejado de ir con las amigas y casi no habla con sus amigos. Cree que estos “sacrificios” valen la pena por el amor.
¿Cómo os imagináis su relación de pareja?
¿Qué pasará cuándo haya un conflicto?
¿Hay alguna parte que se lleve la peor parte?
sense missatges
Aquesta setmana ha aparegut un calendari dins la campanya de Nadal de la companyia aèria Ryanair, que ha estat denunciat per sexista al·legant que conté el tipus d'imatges que promouen comportaments masclistes.
Heu pogut veure el calendari? Volem saber la vostra opinió. Esteu d'acord amb aquesta denúncia?

Esta semana ha aparecido un calendario dentro de la campaña de Navidad de la compañía aérea Ryanair que ha sido denunciado por sexista alegando que contiene el tipo de imágenes que promueven comportamientos machistas.
¿Habéis podido ver el calendario? ¿Queremos saber vuestra opinión. Estáis de acuerdo con la denúncia?
últim missatge
dafne
21-05-2013 19:31
Volem saber allò que més us agrada de l'enamorament. Per què creieu que les persones ens enamorem? Quines coses són les que us fan sentir millor?

Quremos saber lo que más os gusta del enamoramiento. ¿Por que nos enamoramos? ¿Que cosas son las que nos hacen sentir mejor?
sense missatges
El delegat del Govers per la violència de gènere, Miguel Lorente, afirma que els nous masclistes es presenten com a feministes. A una entrevista al diari La Vanguardia podem llegir que, segons Lorente, aquests posmasclistes veuen els avanços de les dones com una amenaça als privilegis masculins. Hi estàs dacord?? Què et semblen aquestes idees??

El Delegado del Gobierno para la Violencia de Género, Miguel Lorente, afirma que los nuevos machistas se presentan como feministas. En una entrevista en el periódico La Vanguardia podemos leer que, según Lorente, estos potmachistas ven los avances de las mujeres como una amenaza a los privilegios masculinos. Estas de acuerdo? Que te parecen estas ideas?
últim missatge
Ariadna
23-05-2013 16:09
Durant les últimes setmanes s està parlant molt sobre la nova llei de l avortament que vol aprovar el Govern de Zapatero. Què us sembla aquesta llei? La nova llei afecta tant a les noies com als seus familiars al eliminar el requisit del coneixemet i consentiment paterns, quina és la vostra postura des de les diferents posicions?

A lo largo de las últimas semanas se ha hablado mucho sobre la nueva ley del aborto que quiere aprobar el Gobierno de Zapatero. Que os parece esta ley? La nueva ley afecta tanto a las chicas como a sus familiares al eliminar el requisito del conocimiento y consentimineto paternos, cual es vustra postura desde las diferentes posiciones?
sense missatges
Arriben les festes de Nadal i totes les botigues es posen en marxa per omplir els aparadors.
Hi ha qui considera que el color rosa és un símbol de la obsessió pel culte al cos, dels límits que les nenes no poden transgredir per tal de ser femenines.
Hem trobat a dues mares que han engegat una campanya en contra del que elles anomenen la rosificació dels regals per a les nenes. Elles defensen entre tots hauríem de intentar que les nenes sapiguen que poden ser el que vulguin, sense importar el que els comerciants els hi volen vendre, fugint dels rols tradicionals que socialment sels hi imposen.
Com ho veieu? Creieu que aquestes mares exageren o esteu dacord amb la seva iniciativa?
sense missatges
L\'altre dia una noia ens va definir la seva relació de parella com \"l\'inici del nosaltres, el final del jo\". Què us sembla aquesta descripció? Creieu que es tracta d\'un bon plantejament de relació de parella?

El otro día una chica nos definió su relación de pareja como \"el principio del nosotros, el final del yo\". Que os parece esta descripción? Creeis que es un buen planteamineto de relación de pareja?
últim missatge
laureta
29-09-2010 12:10
Fa uns dies una cadena de televisió va emetre una noticia en la qual feia referència al tipus de vestimenta que devien portar els joves i convidava als pares a que vigilessin com vestien les seves filles per no anar massa sexis i provocatives.
La noticia començava així: “ EL verano está a la vuelta de la esquina y para muchos adolescentes será el primero con un nuevo cuerpo. Los padres tiemblan!”. Van sortir diferents testimonis entre els quals hi havia una mare que deia “ Ellas no se darán cuenta de que van provocando, pero los que las miran sí que ven que van provocando”. La periodista feia menció a que no s’ha de barrejar roba amb sexualitat, però també hi havia opinions que deien que la roba era una manera de reflectir el respecte i l’acceptació.

Quina opinió teniu sobre el reportatge? Penseu que perquè les noies portin faldilles provoquen? Cadascú pot vestir com vulgui o ha de tenir en compte un codi ètic? Vestir sexy es una expressió de la llibertat de la dona o és una forma mes de continuar amb els patrons de feminitat?Què penseu sobre vestir-se respectant el propi cos?
sense missatges
El 21 de Juny es celebra el dia mundial de la educació no sexista. Què enteneu per sexisme? Com creieu que es pot exercir un estil educatiu no sexista? Amb l’educació poden arribar a desaparèixer les desigualtat per raons de sexe i gènere?

El 21 de Junio se celebra el día mundial de la educación no sexista. ¿Qué entendéis por sexismo? ¿Cómo creéis que se puede ejercer un estilo educativo no sexista? ¿Con la educación pueden llegar a desaparecer las desigualdades por razones de sexo y género?
sense missatges
Augmenten un 33% els casos de violència de gènere protagonitzats per menors

Aquest era el titular d’una noticia que publicava avui un prestigiós diari. En aquest article argumentaven que els casos de violència de gènere protagonitzats per menor han crescut un 33% respecte l’any anterior, i afegien que normalment la causa és que els menors reprodueixen rols i actituds sexistes i violentes cap a la dona que observen en els adults, com per exemple el sentit posseïu respecte la parella que fa que es recorri a la violència física i psicològica per mantenir la parella vulnerable.

Aquesta xifra que va en augment us fa reflexionar sobre aquest preocupant fet que cada vegada més s’observa entre els joves? Considereu que aquestes actituds s’aprenen dels adults o influeixen altres factors? Observeu aquest fets en el vostre entorn? Quines actituds que no us han agradat heu vist en parelles del vostre entorn? Quan consideraríeu que hi ha un risc?

Animeu-vos a compartir les vostres opinions i debatrem sobre totes les idees i arguments que ens feu arribar!
sense missatges